Veelgestelde vragen

Dit kan zeker. Mail jouw ontwerp of afbeelding naar info@bijtos.nl en wij zorgen dat jouw ontwerp op het juiste product verwerkt wordt.

Het is erg lastig om een geschatte levertijd te geven aangezien dit afhankelijk is van drukte en de grootte van de bestelling. Mocht jij jouw product voor een bepaalde datum nodig hebben geef dit dan aan in de notities tijdens het afrekenen of neem van te voren even contact met ons op om te kijken of jouw vraag  haalbaar is. 

Dit is afhankelijk van het product, maar mocht jij twijfelen of de tekst past, neem dan even contact op om de mogelijkheden te bespreken. 

De materialen worden ingekocht bij diverse leveranciers en zijn daarom soms maar beperkt beschikbaar of kan het voorkomen dat het exacte product iets afwijkt van eventuele voorbeeldfoto’s. Mocht jij graag jouw eigen materialen willen gebruiken neem dan contact met ons op.

Dit kan zeker! Neem hiervoor een kijkje in onze webshop. Vergeet ook niet onze socials te checken, doordat wij werken met gepersonaliseerde producten is het af en toe erg lastig de website volledig actueel te houden. 

Ja dit is mogelijk. Vul hiervoor bij het bezorgadres direct het adres van de ontvanger in. 

Mochten wij informatie missen dan zullen wij zelf contact opnemen voor aanvullende informatie. Let er op dat je zelf verantwoordelijk bent voor het aanleveren van deze informatie en het productieproces ook pas in gang gezet kan worden zodra de informatie compleet is. 

Mocht je een andere fout ontdekken, probeer dan zo snel mogelijk na het plaatsen van jouw bestelling contact met ons op te nemen om de juiste informatie door te geven. Zolang het productieproces nog niet in gang is gezet kunnen wij eventuele fouten kosteloos wijzigen. 

Helaas kunnen wij geen retouren aannemen voor gepersonaliseerde producten aangezien wij deze niet meer opnieuw kunnen verkopen. 

Is jouw product beschadigd of ben je niet helemaal tevreden, stuur dan een mail naar info@bijtos.nl en dan kijken we samen naar een gepaste oplossing.

Het toevoegen van een logo of bedrijfsnaam is zeker mogelijk. Neem contact met ons op voor het bespreken van de mogelijkheden. Zo krijg je een passend advies voor jouw gewenste product.

Alle producten worden handgemaakt, bij het aanleveren van tekst of afbeeldingen, zal eerst gecontroleerd worden of jouw afbeelding of tekst überhaupt passend is op het gewenste product. Mocht het om een of andere reden niet mogelijk zijn jouw tekst of afbeelding op jouw gewenste product te krijgen dan zullen wij hierover contact met jou opnemen. 

Daarnaast zullen wij voor wij overgaan tot productie altijd een laatste afbeelding ter controle sturen. Bij akkoord zal de productie officieel in gang gezet worden.

Mocht je grote hoeveelheden bestellen, dan raad ik je aan altijd even contact op te nemen via het contactformulier of door een mail te sturen naar info@bijtos.nl dan bespreken we de mogelijkheden.