Bij BijTos begrijpen we dat zakelijke geschenken en merchandise een belangrijk onderdeel zijn van het creëren van sterke relaties met klanten en het bevorderen van merkbekendheid. We bieden een breed scala aan gepersonaliseerde producten die perfect zijn voor zakelijke doeleinden.

Of je nu op zoek bent naar unieke giveaways voor evenementen, gepersonaliseerde relatiegeschenken voor klanten of bedrijfsmerchandise voor je team, wij hebben de oplossing voor je. Onze producten kunnen volledig worden aangepast aan jouw bedrijfslogo, slogan of gewenste ontwerp.

Enkele van de mogelijke producten die we aanbieden voor zakelijke consumenten zijn:

1. Bedrukte tassen en rugzakken
2. Geborduurde kleding, zoals poloshirts, hoodies en petten
3. Gegraveerde sleutelhangers
4. Custom made notitieboekjes en agenda’s
5. Bedrukte/ gegraveerde USB-sticks 
6. Luxe geschenksets en relatiegeschenken

De mogelijkheden zijn eindeloos en we helpen je graag bij het vinden van het perfecte product dat past bij jouw zakelijke behoeften en budget.

Om een persoonlijke prijsopgave op maat te ontvangen of voor meer informatie over onze zakelijke mogelijkheden, nodigen we je uit om een e-mail te sturen naar info@bijtos.nl. Wij staan voor je klaar om je verder te helpen en te zorgen dat je gepersonaliseerde zakelijke producten perfect aansluiten bij jouw wensen en branding.

We kijken ernaar uit om samen te werken en jouw zakelijke merk naar een hoger niveau te tillen!